Бефстроганов з лисичками - Image

Бефстроганов з лисичками

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не дивлячись на таку незвичайну назву, бефстроганов - це популярна страва російської кухні. Хоча саме слово французького походження, позначає воно «яловичина по- строганівські». Відмінною особливістю цієї страви є те, що яловичину потрібно порізати дуже дрібно і обсмажити на сковороді. Бефстроганов з'явився відносно недавно, наприкінці ХІХ століття і отримав назву від імені графа Строганова Олександра Григоровича. Спочатку цю страву робили саме із м'яса яловичини. Наш рецепт трохи відрізняється від класичного варіанту. Лисички надають особливого смаку страві, при цьому вона виходить не такою калорійною.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 49.80

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

30 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

40 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вершки Mlekovita 36% 1л

50 г.

Картопля фасована

150 г.

Гриби Лисички Шарм 480г

40 г.

Вирізка Домашнє на дровах з телятини в спеціях сирокопчена

100 г.

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати м'ясо брусочками. Нагріти 2 сковороди. В одній обсмажити на олії гриби і цибулю з додаванням вина.

02

На другій сковороді обсмажити м'ясо до напівготовності. Потім додати смажені гриби і цибулю. Влити вершки, посолити і поперчити. Протушкувати з вершками протягом декількох хвилин.

03

Картоплю обсмажити. Посолити. Викласти на блюдо м'ясо з грибами, навколо викласти картоплю. Декорувати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв