
Квасоля з гранатом і горіхами
Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Верес Ніжна 400г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Часник
3 зуб.
Волоський горіх
20 г.
Зелень мікс 100г
80 г.
Спеція Коріандр мелений
4 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
100 мл.
Гранат еліт
100 г.
Етапи приготування
01
З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.
02
Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів