Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців - Image

Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Якщо ви прихильник здорового харчування і не допускаєте всяких магазинних десертів і печива, тоді цей рецепт приготування батончиків із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців точно для вас. Ці прекрасні батончики представляються відмінною альтернативою магазинним тістечком. Даний десерт відмінно поєднується з кавою, чаєм або какао. А якщо ви любитель легких сніданків, то ці прекрасні батончики якнайкраще вас будуть виручати вранці. Вони відмінно зарядять вас енергією. А інжир відмінно підніме вам настрій і задасть бадьорості на цілий день. До того ж, наші батончики дуже незвично виглядають і будуть прикрасою вашого ранкового столу.

Інгредієнти

Мигдаль

60 г.

Насіння льону

60 г.

Вівсяні цільнозернові пластівці

60 г.

Мед

3 ст. л.

Інжир сушений

8 шт.

Лимон

0,5 шт.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).

02

Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.

03

Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.

04

Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.

05

Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв