Бананове соте з соусом праліне та кардамоном - Image

Бананове соте з соусом праліне та кардамоном

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Десерт "бананове соте з соусом праліне та кардамоном" принесе вам неземне задоволення. Ви відчуєте атмосферу приготування та подачі десертів кращих європейських будинків. Воно відмінно порадує вас сьогодні після обіду або, наприклад, за полуднем. Цей дивовижний смак і запах смажених бананів не залишить ні краплі розчарування і досади у вашому серці. Цей десерт не може не сподобається. Кардамон надає десерту того екзотичного аромату і витонченого смаку, який залишить незабутнє і тільки найприємніше враження від цього десерту. Він відмінно впишеться і на ваш святковий стіл. І, навіть, може стати головною, завершальною, приємною ноткою вашої званої вечері.

Інгредієнти

Масло вершкове

25 г.

Банани

4 шт.

Цукор коричневий

30 г.

Вершки 33-35%

100 мл.

Кардамон

3 г.

Морозиво ванільне

200 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Банани очистити від шкірки і розрізати на 4 частини (вздовж і впоперек). У сковороді розігріти трохи вершкового масла. Обсмажити банани.

02

Окремо розігріти ще трохи вершкового масла, додати цукор, вершки, кардамон і сіль. Потім довести соус до кипіння і варити близько 2 хвилин. Дати соусу загуснути. Викласти на тарілку банани, полити соусом і прикрасити кулькою морозива.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Бананове соте з соусом праліне та кардамоном – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua