
Печена картопля з сиром фета і кропом
Без цього найціннішого коренеплоду не обходиться звичний раціон сучасної людини, адже цей овоч – один з головних джерел калорій, споживаних людиною. Ви вгадали, мова піде про картоплю. Вирощують цей коренеплід (Ви тільки уявіть) в ста тридцяти країнах світу, де проживає 3/4 населення нашої планети. Якщо Ви також як і ми любите картоплю, пропонований рецепт швидкого і смачного гарніру спеціально для Вас. Як можна встояти перед ароматною печеною картопелькою із золотистою хрусткою скоринкою? А якщо вмочити її в густий сирний соус із зеленю – нічого смачнішого не знайти. Порада: сир фета можете замінити будь-яким м'яким сиром, вершками або сметаною, а до кропу – додати будь-яку зелень.
Інгредієнти
Картопля
500 г.
Сир фета
100 г.
Кріп
50 г.
Олія рослинна
10 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю дуже добре помити і нарізати скибочками. Посипати сіллю. Духовку розігріти до 220 градусів.
02
Змастити деко олією. Викласти на нього картоплю. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
03
Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Сир фета збити блендером разом з кропом до однорідного стану. Подавати картоплю гарячою з охолодженим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів