
Запечена кольорова капуста з карі
Якщо ви в пошуку досить малокалорійної і навіть дієтичної страви, тоді зверніть увагу на запропоноване нами. Це запечена кольорова капуста. Всі знають, що саме вона - продукт досить дієтичний. До того ж, вона дуже корисна, хоча багато хто і не любить її. Але якщо її правильно приготувати, то страва виходить дуже смачною. Її можна приймати навіть як повноцінну. Але краще, звичайно, з якимось гарніром - тоді прийом їжі буде більш ситним. У будь-якому випадку рецепт цієї страви знадобиться вам як дуже корисної і низькокалорійної. Тому якомога швидше спробуйте її приготувати, щоб переконається самим, яка вона чудова.
Інгредієнти
Кольорова капуста
500 г
Цибуля
80 г
Зелений горошок
100 г
Оливкова олія
2 ст. л.
Карі
5 г
Сіль
за смаком
Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.
02
Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.
03
Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.
04
Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.
05
Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів