Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом - Image

Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви сьогодні хочете здивувати своїх близьких або гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді вам обов'язково варто звернути увагу на рецепт цієї страви. І тому сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування такої вишуканої страви як запечене авокадо з томатами під яєчним соусом. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й неймовірно корисним. До того ж така вишукана страва не дуже довго готується. Смак страви виходить відмінним. А її запах просто збиває з ніг. Такій страві будуть раді всі. Порадуйте сьогодні своїх найрідніших і найближчих і приготуйте їм запечене авокадо з томатами під яєчним соусом.

Інгредієнти

Авокадо

3 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Помідори

2 шт.

Сир "Пармезан"

50 г.

Яйця

2 шт.

Вино біле сухе

6 ст. л.

Масло вершкове

4 ст. л.

Сік лимонний

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

02

Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.

03

Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.

04

Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua