
Запечені яблука
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Волоський горіх
2 ст. л.
Родзинки
2 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.
02
З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.
03
Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.
04
Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.
05
Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів