Яблука з рисом - Image

Яблука з рисом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Мало хто знає один важливий секрет: кисло-солодкі яблука завжди складуть найпрекраснішу компанію рисової крупі. У зв'язку з цим з'явилася маса рецептів за участю цих двох продуктів. Пропонована страва являє собою зварений на молоці рис з додаванням пряної ванілі, який відправляється в духовку з вдавленими в нього яблучками, в кожне з яких кладуть трохи густого вишневого варення. На нашу думку, це справжній кулінарний шедевр. Згодні? А найголовніше – яблучка в запеченому вигляді зовсім не втрачають свої корисні властивості. Навіть навпаки – примножують. А як же смачно і ароматно. Оцініть і Ви цю неперевершену страву, яку, до речі, можна подавати як в гарячому, так і охолодженому вигляді.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

140 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

400 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

30 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

5 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Лимон

50 г.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Сметана ХМЗ 20%

10 г.

Варення Novus вишневе 380г

60 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Молоко довести до кипіння і засипати в нього рис, сіль і цукор. Варити рис до готовності. Вимкнути вогонь і додати в каструльку ваніль.

02

Яблука помити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Збризнути їх лимонним соком. Духовку розігріти до 160°C.

03

Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викласти рис, змастити сметаною і втиснути в нього яблука. На кожне яблуко покласти трохи варення. Поставити форму в духовку і випікати близько 60 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв