
Фаршировані яблука з вершками
Якщо Ви стежите за своїм харчуванням і воліли б з'їсти, припустимо, фрукт, ніж чергові магазинні солодощі – пропонований рецепт смачних, але корисних домашніх ласощів спеціально для Вашої уваги. Такий звичайний фрукт як яблуко, виявляється, можна представити у вигляді оригінального десерту, де воно буде виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі печені фаршировані яблучка, у «внутрішність» яких кладеться цільний (або мелений) мигдаль, родзинки, лимонна цедра і жирні, ніжні вершки. Повірте, це дуже смачно, а головне – без жодної шкоди для Вашої фігури. І Ваші діти по достоїнству оцінять ці милі фруктові «горщики».
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
8 шт.
Лимон
50 г.
Мигдаль
60 г.
Родзинки
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
20 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.
02
Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів