Яблучно-фінікове тістечко - Image

Яблучно-фінікове тістечко

Кількість порцій: 10Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Не викликає сумнівів: життя наших дітей без солодощів нудне й одноманітне. На жаль, широкий асортимент кондитерських виробів, представлений в магазині на будь-який смак і гаманець, не викликає жодної довіри з боку батьків, адже всі ці солодощі – суцільні барвники, ароматизатори і штучні добавки. Однак не поспішайте засмучуватися. Вихід є – приготувати неймовірно смачний і корисний десерт вдома. Мабуть, кращого частування для дитини і не побажати. Адже в цьому чудовому тістечку все тільки найкраще – фініки, яблучка, горішки, лимонний сік, вівсяні пластівці. Не десерт – а справжнє втілення корисності. І як Ви помітили: ніякого цукру. У ролі підсолоджувача – корисний мед.

Продукти для рецепту

Фініки Ronik 1кг
187.10

Фініки Ronik 1кг

1 кг

Інгредієнти

Фініки Ronik 1кг

300 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

330 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Мед Літній Мед 750г

30 г.

Пластівці вівсяні

200 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

100 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

10 г.

Лимон

1 шт.

Волоський горіх

30 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, очистити від шкірки і видалити серцевини. З фініків видалити кісточки. Нарізати яблука і фініки кубиками.

02

Лимон помити. З лимона зняти цедру (натерти на дрібній тертці) і видавити сік. У сотейнику підігріти сік лимона, цедру, мед.

03

Додати в сотейник фініки і проварити 5-7 хвилин. Потім додати яблука, олію, вівсяні пластівці і просіяне з розпушувачем борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

04

Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин, потім дістати, розрізати на шматочки і ще раз поставити випікати на 5-7 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв