Апельсинове варення - Image

Апельсинове варення

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви тільки подивіться на картинку банки, заповненої цим сонячним варенням! Невже вам не хочеться приготувати таке диво своїми руками? Стільки енергії і вітамінів, скільки містить це варення немає ні в одних солодощах. Адже апельсин містить велику кількість вітаміну С. Незважаючи на те, що варення проходить теплову обробку в ньому залишається досить багато цього вітаміну. Тому, дуже доречно таке варення буде вам взимку. Більше користі, звичайно, принесуть вам свіжі апельсини. Але в даному випадку ми говоримо про корисні солодощі, тобто про варення. В період епідемії грипу організм вимагає саме вітаміну С, який у великій кількості ви знайдете взимку в баночці з апельсиновим варенням.

Інгредієнти

Апельсини

500 г.

Вода

750 мл.

Цукор

1 кг.

Паличка кориці

1 шт.

Червоний перець

1 щіпка

Бадьян

1 щіпка

Етапи приготування

01

Апельсини вимити і зняти цедру. Нарізати цедру довгими смужками і варити до м'якості.

02

Фрукти порізати, залити водою, варити 20 хвилин. Дати суміші трохи охолонути, процідити сік.

03

Змішати сік, цукор, цедру, корицю, перець і бадьян. Кип'ятити ще 20 хвилин, поки варення не стане застигати на холодній ложці. Зняти з вогню, дати постояти 15 хвилин і розлити в банки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Апельсинове варення – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua