Імбирне печиво з корицею - Image

Імбирне печиво з корицею

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Нижче наведено рецепт прекрасного, м'якого печива з насиченим ароматом таких спецій, як кориця та імбир. Якщо ж вам таких спецій недостатньо і ви хочете поекспериментувати, то можна порадити вам додати ще трохи апельсинової або лимонної цедри (і / або соку), гвоздику, мускатний горіх, ваніль, мигдалевий екстракт або який-небудь лікер (коньяк, бренді, віскі) . Тоді воно нагадуватиме глінтвейн у вигляді печива і чудово підійде до чаю в осінній або зимовий вечір. Сам процес приготування і випікання досить простий і швидкий, тому можете це компенсувати і витратити трохи часу на прикрашання і вирізання печива різноманітними спеціальними формочками.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Цукор

200 г.

Яйце куряче

1 шт.

Розпушувач

5 г.

Масло вершкове

100 г.

Корінь імбиру

25 г.

Кориця мелена

5 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180. Борошно просіяти, разом з розпушувачем. Імбир помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще раз збити.

02

Додати в масляну суміш борошно, імбир і корицю. Замішати тісто, розкачати в тонкий пласт і вирізати печиво. Застелити пергаментним папером деко і викласти печиво. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Імбирне печиво з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua