Домашня гірчиця - Image

Домашня гірчиця

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Будь-яка страва «звучить» зовсім по-іншому, якщо додати до неї соус. Багато хто любить відчувати гостроту. Тому пропонуємо вам приготувати домашню гірчицю. Не секрет, що будь-яка страва домашнього приготування завжди набагато краща покупної. Ви знаєте, в яких умовах її готували, скільки вона вже стоїть у холодильнику. Плюс до всього, кулінарія дарує вам певну самоповагу, впевненість у своїй хазяйновитості. Гірчицю ви можете приготувати, маючи мінімум інгредієнтів і часу. Соус додасть гостроти всьому - м'ясу, рибі, картоплі, пасті, закускам. Також гірчиця допоможе прикрити вади неідеально приготованої страви.

Інгредієнти

Порошок гірчичний

4 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Цукор

3 ч. л.

Оцет

1 ст. л.

Олія

1,5 ст. л.

Вода

200 мл.

Етапи приготування

01

Гірчичний порошок залити теплою (кип'яченою) водою і розмішати.

02

Гірчичну масу залити окропом і не розмішуючи, дати постояти декілька хвилин.

03

Потім потрібно злити воду, додати сіль, цукор, оцет та олію.

04

Перемішати, накрити кришкою й поставити в прохолодне місце на 24 години, час від часу помішуючи.

05

Можна їсти через добу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Домашня гірчиця – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua