Запечений імбирний шоколад - Image

Запечений імбирний шоколад

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Ароматний шоколадний десерт зможе здивувати навіть самих великих ласунів. Прикрасивши цукатами і сухофруктами вийде нехитрий пряний шоколад - справжня святкова страва. Запечений імбирний шоколад можна назвати "унікальним", за рахунок суміші з гіркого шоколаду, ванілі і імбиру, виходить ароматний і ніжний десерт. Шоколад наділений антиоксидантами, які допомагають нам подовше залишатися молодими і здоровими, а найціннішою властивістю залишається - здатність підняти настрій. Збадьорююча дія не гірше енергетиків, але без побічних ефектів. За вищеперелічені заслуги у шоколаду по праву з'явилося своє свято 11 липня - Всесвітній день шоколаду. Подаруйте собі радість із яскравим шоколадним частуванням.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г

150 мл.

Цукерки Merci чорний шоколад 250г

130 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Спеція Імбир мелений

1 ч. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 г.

Етапи приготування

01

У каструлю влити вершки. Додати ваніль. Поставити на вогонь і нагріти. Накрити кришкою. Настояти 30 хвилин.

02

У окремій каструлі розтопити шоколад. Додати 100 мл. молока. Потім вершки, жовтки, цукор і імбир. Перемішати.

03

Отриману суміш розлити у форми для запікання. Поставити на деко. Налити в нього води наполовину. Випікати шоколад 50 хвилин при температурі 140ºС.

04

Вийняти горщики. Протерти від води. Остудити (близько 5 годин).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв