
Тістечка "Вупі"
Закохатися в цей дивовижний десерт можна з першого погляду, точніше з першого шматочка. Гармонійний контраст чорного і білого не залишить нікого байдужим. Традиційні американські тістечка-печиво «Вупі» (або «Вупі-пай») являють собою дві половинки ніжного шоколадного бісквіта, між якими зручно розташовується прошарок з повітряного вершкового крему, він же і скріплює коржики між собою. За свій оригінальний зовнішній вигляд ці ласощі називають «чорним місяцем». А найголовніше, що Вас приємно здивує, – це легкість і швидкість приготування. Всього через десять хвилин у Вас буде прекрасне частування до чаю. Приготовлені тістечка необхідно зберігати в холодильнику, їх можна навіть заморозити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
50 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Зефір Подарунковий
100 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, какао, розпушувач і соду. Змішати розм'якшене вершкове масло, яйця, ваніль і молоко. Поєднати дві суміші і збити міксером. Духовку розігріти до 180°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто ложкою. Випікати печиво близько 7-8 хвилин. Зефір з невеликою кількістю води розтопити на водяній бані. На кожну половинку нанести зефір і накрити другою половинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів