
В'ялене куряче філе
Пропонуємо вам рецепт приготування ще однієї ніжної закуски на стіл. В'ялене куряче філе відмінно доповнить м'ясну тарілку з нарізкою на святковому столі. Приготування в'яленого м'яса в домашніх умовах вимагає абсолютно мінімальних зусиль, але цей процес займає досить тривалий час. Зате результат перевершить всі ваші очікування - м'ясо вийде дуже смачним, в міру солоним, з добре відчутним смачним ароматом часнику. Чим тонше ви наріжете скибочки м'яса, тим смачніше воно буде. В'ялене куряче м'ясо можна подавати як окрему закуску, так і викладати на бутерброди. Не сумнівайтеся - буде дуже, дуже смачно!
Інгредієнти
Куряча грудинка
3 шт.
Перець червоний мелений
2,5 ч. л.
Сіль
3 ст. л.
Паприка солодка мелена
1 ст. л.
Перець чорний мелений
4 ч. л.
Часник
4 шт.
Етапи приготування
01
У мисці змішати спеції. Курячу грудинку ретельно промити під холодною водою, просушити паперовим рушником, натерти сумішшю із спецій. Викласти в миску грудинку, накрити харчовою плівкою, покласти в холодильник на добу.
02
Після, промити грудинку під холодною водою, висушити паперовим рушником. Подрібнити часник, натерти ним грудинку разом із невеликою кількістю чорного меленого перцю.
03
Загорнути грудинку в чисту тонку тканину, покласти в холодильник на добу. Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів