
Індичка з яблуками і цибулею
Готувати індичку прийнято не тільки на день Подяки (всі ми знаємо, що в Америці це традиція), така страва подобається багатьом. Справа в тому, що м'ясо індички трохи відрізняється від курки. Воно, звичайно, більш ситне, ніж звична для нас курятина, але і смак в індичатини особливий. А якщо ще й замаринувати м'ясо, щоб воно стало м'якшим і ніжнішим, заправити все ароматною цибулею, додати яблук для надання легкої кислинки, то ви отримаєте страву, яка неодмінно здивує ваших гостей і прикрасить стіл. Ви можете прикрасити страву зеленню за смаком, додавати до неї різні спеції, які ви найбільше любите або ж зробити легкий салатик.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Індичка філе
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати індичку на невеликі шматочки і покласти її маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.
02
Нарізати яблуко кубиками, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажити цибулю в соняшниковій олії, помішувати, до золотистого кольору.
03
Додати до цибулі індичку разом із маринадом і смажити на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішувати при цьому.
04
Зменшити вогонь, додати яблуко, посолити, поперчити, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів