Тропічне морозиво з йогурту - Image

Тропічне морозиво з йогурту

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Тропічне морозиво з йогурту в виснажливу літню спеку – це саме те, що Вам потрібно. Смачне, холодне, що тане в роті. Щасливі спогади з дитинства... Однак, Ви не наважуєтеся на процес приготування морозива вдома? Насправді це дуже просто. А результат Вас приємно здивує. Краще всього використовувати натуральний йогурт. Ставити остигати майбутнє морозиво можна в креманках або в формах. В останньому випадку необхідно відправити суміш в морозильну камеру на чотири години, попередньо всунувши палички у форми. Щоб морозиво легше було звільнити з форми, потримайте її в гарячій воді пару секунд.

Інгредієнти

Сік апельсиновий

70 мл.

Лимони

1 шт.

Банани

2 шт.

Лайм

1 шт.

Йогурт

210 мл.

Етапи приготування

01

Вичавити сік з лайма. Зняти цедру лимона.

02

Змішати в чаші блендера йогурт, апельсиновий сік, нарізані банани, цедру лимона, 1 ст. л. соку лайма. Подрібнити до однорідної маси.

03

Перелити суміш у креманки, поставити в холодильник на 4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв