Теплий середземноморський салат із баранини - Image

Теплий середземноморський салат із баранини

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Національна кухня Середземномор'я включає в себе кілька ідентичних кухонь, схожих між собою за рахунок використання в стравах певного набору продуктів. Особливість теплого середземноморського салату із баранини в тому, що основні інгредієнти (м'ясо, перець і баклажани) обсмажуються на грилі. Продукти, приготовані на грилі – здорова альтернатива стравам зі смажених продуктів. Запікати червоний перець необхідно шкіркою вгору, попередньо видаливши насіння і білі мембрани. Баклажани наріжте по діагоналі. Овочі обсмажувати на грилі до рум'яної скоринки. Замариновану баранину необхідно нарізати поперек волокон. Смачно і колоритно.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

130 г.

Часник

4 шт.

Кмин Еко римський 15г

2 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

1 ч. л.

Баклажани гриль

5 шт.

Помідори Helcom сушені з журавлиною в олії 327мл

100 г.

Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг

150 г.

Огірки солені

1 шт.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

150 г.

Рукола 50г

100 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці 60 мл. оливкової олії, дрібно нарізаний часник, кмин і чорний перець. Перемішати суміш, залити м'ясо в окремій ємності, дати настоятися м'ясу.

02

Розігріти сковороду-гриль. Перець очистити, нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді перець, після чого перекласти в пакет, залишити на деякий час охолонути, потім зняти шкірку з перцю.

03

Розігріти сковороду-гриль повторно. Баклажани нарізати шматочками, змішати з 60 мл. оливкової олії. Обсмажити на сковороді баклажани 2-3 хвилини з обох сторін.

04

Замариноване м'ясо покласти на гриль, обсмажити по 4 хвилини з кожного боку, після чого покласти у фольгу на 5 хвилин.

05

Відварити в підсоленій воді квасолю. Після, промити під водою.

06

М'ясо нарізати тонкими шматочками, змішати в мисці разом з перцями, баклажанами, помідорами, додати також нарізаний огірок, додати квасолю й маслини. Всипати руколу. Ретельно перемішати. Залити заправкою, додати за смаком сіль.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв