
Свинина в листковому тісті
Цю соковиту свинину з абрикосовим прошарком під скоринкою з м'якого листкового тіста можна приготувати з цілком буденного приводу - нагодувати вечерею улюблену сім'ю, і за більш святкового, для романтичної вечері або новорічного застілля. Втім, важливий навіть не привід, а сам процес споживання - не відмовляйте собі в задоволенні! Всім відомо, що абрикос додає м'ясу особливий смак, робить його більш соковитим. Такий м'ясний рулет перед подачею поріжте на шматочки і подавайте теплим. Страва стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Або ж буде чудовою повноцінною стравою завдяки ситній свинині.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г
Паштет печінковий Tulip 125г
300 г
Абрикос Metro Chef у сиропі 720мл
4 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.л.
Кунжут
2 ст.л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.
02
Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.
03
Змастити тісто печінковим паштетом.
04
Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.
05
Зверху викласти підсмажене м'ясо.
06
Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.
07
Духовку разігріти до 180°C.
08
Покласти рулет на деко швом вниз.
09
Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.
10
Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів