
Полуничний сорбет
У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Полуниця
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Мед Літній Мед 750г
за смаком
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Сироп Loft Мохіто 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
У блендері подрібнити полуницю.
02
Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.
03
Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.
04
Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.
05
Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів