Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом  - Image

Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Ніжний смак кальмара давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, проте легко очистити цей морський делікатес для деяких стало непосильним завданням. Насправді ж, це зовсім не складно. Потрібно лише опустити тушку в ємність з окропом на п'ять секунд, потім – у крижану воду. І плівочки видаляться без особливих труднощів. Ось і весь секрет. Як варіант, з цим корисним морепродуктом можна приготувати смачний і легкий салат. Пікантне поєднання кисло-солодкого винограду і легкої солонуватості грецького сиру настільки незвично, наскільки божественно. Рекомендуємо використовувати великі сорти винограду як зеленого, так і блакитного кольору (наприклад, августин і гарольд): салатик буде виглядати ефектніше.

Продукти для рецепту

Салат Лолло Біонда зелений
34.80

Салат Лолло Біонда зелений

Інгредієнти

Салат Лолло Біонда зелений

200 г.

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

200 г.

Виноград

100 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Салат помити, просушити, нарвати руками. Виноград помити і розрізати на половинки.

02

Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім нарізати їх кільцями. Сир фета розкришити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв