Салат з шпинату і креветок - Image

Салат з шпинату і креветок

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Досить простий салат з трохи солодких помідорів чері, корисних креветок і шпинату, з давно перевіреним смачним соусом з гірчиці, оливкової олії, лимонного соку і бальзамічного оцту. Такий салат ви полюбите відразу і будете готувати ще дуже довго. Скажімо так, цей салат відноситься до таких, що не набридають. За смаком можна додати сир моцарела, будь-який зелений салат (добре підійде рукола), авокадо або курку, запечену зі спеціями (до речі, креветки також можна не відварювати, а запекти в духовці або грилі). Салат може замінити вам повноцінну вечерю, бо містить достатню кількість білків, жирів і вуглеводів одночасно.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

160 г.

Шпинат пучок 100г

200 г.

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

150 г.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

5 г.

Лимон

30 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Шпинат помити, просушити і нарвати руками. Гірчицю змішати з олією, сіллю, оцтом, лимонним соком. Помідори помити і розрізати на половинки.

02

Креветки відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді. Змішати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати салат і трохи охолодити перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв