
Спагеті з морепродуктами і помідорами чері
Спагеті – традиційні італійські макаронні вироби, що широко використовуються у всіх кухнях світу. Цей різновид пасти, як правило, подають з овочами, рибою і, звичайно ж, всілякими соусами, починаючи з традиційного для нас томатного, закінчуючи базиліковим песто і гострим тобаско. Сьогодні пропонуємо Вам один із цікавих і ефектних варіантів приготування звичайних макаронів. Спагеті з морепродуктами і помідорами чері – класика жанру. Страва підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним зовнішнім виглядом, потім – божественним ароматом і вже потім – багатою палітрою неповторних смакових ноток. Скуштувавши цю вишукану, але, тим не менш, просту у приготуванні страву, домочадці будуть у захваті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
120 г.
Коктейль з морепродуктів
200 г.
Помідори Чері мікс 300г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
10 г.
Часник
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Олію розігріти на сковороді. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити його близько 1-2 хвилин і видалити зі сковороди.
02
Спагеті відварити в підсоленій воді. Помідори помити і нарізати половинками.
03
Викласти на сковороду морепродукти і помідори. Обсмажити їх до готовності, посипавши базиліком.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати трохи оливкової олії і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів