
Салат з гусячої печінки зі спаржею
Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка гусяча Фуа-гра заморожена ~600-1200г
200 г.
Помідори рожеві фасовка
150 г.
Спаржа зелена 250г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Етапи приготування
01
Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.
02
Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.
03
Помідори розрізати на четвертинки.
04
Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів