Салат з куркою і квасолею - Image

Салат з куркою і квасолею

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо ви хочете смачно поїсти і наїстись одним лише салатом - салат з куркою і квасолею якраз для вас! У курці, квасолі і сирі досить багато білків, тому такий салат цілком і повністю наповнить цим корисним компонентом ваш організм. У рецепті запропоновано відварити куряче філе, але, якщо у вас є духовка, можете скористатися нею і запекти філе зі спеціями і оливковою олією. Тоді на курці буде невелика скоринка, вона буде значно привабливіше виглядати і мати більш соковитий (не сухий) смак. Тоді смачніше буде, якщо замість майонезу додати оливкову олію з лимонним соком. А також, для смаку, можете додати в салат сухарики (як житні, так і пшеничні).

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

300 г.

Куряче філе Алан варено-копчене

500 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

150 г.

Квасоля Aro консервована в розсолі 400г

300 г.

Салат Лолло Біонда зелений

50 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

60 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори помити і нарізати кубиками. Салат помити і просушити. Сир нарізати кубиками. Філе відварити в підсоленій воді і охолодити, а потім нарізати соломкою або кубиками.

02

З квасолі злити рідину. Салат нарвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, майонез і акуратно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв