
Салат із стручкової квасолі з грушами і дор-блю
Цей оригінальний салат порадує Вас несподіваними смаковими нотками, які запам'ятаються надовго. Пікантність страві надає додавання популярного на весь світ, нашумілого блакитного сиру, який, не дивлячись на свою неординарність, чудово проявляє себе в комбінації з будь-якими інгредієнтами. Такий салат сміливо можна віднести до категорії найвишуканіших святкових страв, які геть змінюють сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Приголомшливе поєднання солодкої прянощі груші та солонувато-гострого німецького сиру дор-блю робить страву неповторною і особливою. Однак, якщо Ви не в захваті від присутності сиру з цвіллю на святковому столі, замініть його більш звичним для Вас сортом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля стручкова
200 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
200 г.
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
280 г.
Сир Kaserei Champignon Дорблю Гранд Нуар 60%
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
10 г.
Етапи приготування
01
Квасолю відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати кубиками.
02
Грушу помити і нарізати скибочками. Змішати оливкову олію з гірчицею. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів