
Салат "Кобб"
«Кобб» - один з найбільш улюблених салатів у американців. За популярністю він аналогічний нашому салату «Олів'є». Це шикарне блюдо для прийому гостей і як основне блюдо на вечерю, сніданок, а також прекрасне доповнення до обіду. Поєднання білків з великою кількістю зеленого салату і спеціальним сирним соусом робить цей салат неповторним. Приготування цієї страви не займе багато часу. В рецепті салату «Кобб» головну кулінарну роль відіграє авокадо, бекон, помідори і листя салату. Підбір інгредієнтів можна робити на свій смак. Подається страва завжди чітко викладеними рядами з різних інгредієнтів і заправляється гострим соусом-заправкою.
Інгредієнти
Куряча грудка
1 шт.
Листя салату
50 г.
Яйця
2 шт.
Помідори
2 шт.
Авокадо
1 шт.
Селера
2 стебла
Чеддер
50 г.
Бекон
40 г.
Гірчиця
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Оливкова олія
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Для заправки часник пропустити через прес. Змішати з гірчицею і оливковою олією.
02
Бекон обсмажити на розпеченій сковороді 5 хвилин. Всі інгредієнти нарізати невеликими кубиками.
03
Викласти салатні листя. Зверху смужками викласти інші інгредієнти. Заправку подавати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів