
Рис із креветками, овочами та омлетом
Рис із креветками, овочами і омлетом - страва китайської кухні. Треба відзначити, що рис досить гармонійно поєднується з морепродуктами. Заморожена овочева суміш забезпечить страві яскраву колірну гамму, а шматочки омлету додадуть їй ніжності. Крім усього іншого всі інгредієнти страви дуже корисні для здоров'я. І кілька порад по процесу приготування. Переважно використовувати рис не свіжозварений, а зварений попередньо, що до того ж встиг "відпочити" в холодильнику протягом 3-4 годин. Грудки рису (якщо такі є) потрібно гарненько розбити руками і прогріти рис разом із овочами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
500 г.
Суміш овочева Мексиканська заморожена
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Креветки Skandinavika Королівські очищені з хвостом 1000г
16 шт.
Часник
4 зубчики.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
120 мл.
Етапи приготування
01
Яйця збити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, вилити яйця, приготувати омлет. Після чого, перекласти на тарілку і нарізати шматочками.
02
Додати трохи олії на ту ж сковороду, викласти в неї подрібнений часник, додати креветки, на сильному вогні обсмажити. Креветки повинні стати рожевими. Після чого, перекласти на тарілку.
03
Долити рослинну олію на сковороду, висипати овочі, обсмажити. Додати до овочів рис, який необхідно попередньо відварити і залишити на 3-4 години в холодильнику.
04
При подачі викласти на тарілку рис з овочами, додати шматочки омлету і креветки, перемішати. При бажанні можна подавати з соєвим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів