
Швидкий сливовий десерт з гвоздикою
Погодьтеся, що час приготування часто дуже важливий фактор для вибору страви, яке ми збираємося приготувати. Не завжди є час для приготування складного десерту, замішування тіста, охолодження в холодильнику або очікування того, коли ж спечеться пиріг. Іноді на приготування десерту залишається всього лише 10-15 хвилин або інгредієнтів в наявності не так вже багато. На допомогу вам буде рецепт прекрасного осіннього сливового десерту. Він дійсно забере у вас мінімум дорогоцінного часу і зусиль, а натомість дасть ніжний смак запеченого сливового пюре з ароматними прянощами. А якщо ж на кухні знайдуться мускатний горіх і ваніль, то вони теж тут будуть зовсім не зайвими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Масло вершкове домашнє
10 г
Кориця Еко мелена 20г
на смак
Гвоздика Auchan 10г
на смак
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. У чашу блендера покласти половинки слив, додати цукор, корицю, гвоздику і розм'якшене масло. Подрібнити все блендером до стану пюре.
02
У посуд або формочки для запікання викласти пюре і поставити в розігріту духовку на 3 хвилин. Потім дістати, перемішати і поставити ще на 2 хвилини. По закінченню часу дістати, прикрасити, за бажанням, часточками свіжих слив або іншими фруктами, пудрою, м'ятою або паличками кориці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів