
Пиріг "Фруктовий мікс"
Цей простий у приготуванні і ніжний на смак пиріг з фруктовими наповнювачами рекомендуємо взяти на замітку кожній господині. Особливо пригодиться наш пиріг холодними зимовими вечорами під час вечірнього чаювання. М'який , надзвичайно смачний з приголомшливим ароматом свіжих слив персиків та винограду, поверне назад нашу пам'ять в теплі літні дні і геть-чисто прожене зимову депресію. А запах кориці і мускатного горіха зігріє нас в зимову холоднечу. До того ж збагатить наш раціон вітамінами і мінеральними речовинами, що містяться у свіжих фруктах і сирі. Радимо спробувати - не пошкодуєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Пластівці вівсяні
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Спеція Кориця мелена
0,25 ч. л.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
0,25 ч. л.
Масло вершкове домашнє
175 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сир кисломолочний 9%
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Слива темна
150 г.
Виноград
100 г.
Персик Мельник Сад Фермерський
2 шт.
Етапи приготування
01
Персики та сливи помити і нарізати шматочками, виноград помити і обережно зняти ягоди з гілочки.
02
Для приготування вівсяної крихти, змішати в мисці 50 г. борошна, 50 г. вівсяних пластівців, 50 г. цукру, корицю і мускатний горіх. Додати нарізане на шматочки 25 г. вершкового масла кімнатної температури. Перетерти суміш руками, прибрати в холодильник до використання.
03
У чаші кухонного комбайна збити 150 г. розм'якшеного вершкового масла зі 100 г. цукру, протягом 10-12 хвилин до кремоподібного стану.
04
Продовжуючи збивати комбайном суміш додати яйця, ванільний екстракт і домашній сир. Додати суміш фруктів і ягід в тісто, перемішати.
05
Викласти тісто у форму, змащену вершковим маслом і присипану вівсяними пластівцями, розрівняти. Зверху викласти вівсяну крихту з холодильника.
06
Випікати в духовці розігрітій до 180°C протягом 1 години. Подавати пиріг охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів