Апельсиновий пудинг - Image

Апельсиновий пудинг

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

80 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Апельсин

2 шт.

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

70 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Масло вершкове домашнє

80 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

0,25 л.

Цукрова пудра Aro 250г

5 г.

Терка Охо Good Grips з контейнером та знімною насадкою для цедри 30см жовтий

5 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.

02

Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.

03

Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.

04

Далі вмішати сік та молоко.

05

Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.

06

Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.

07

Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.

08

Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв