
Чізкейк Нью-Йорк
Чізкейк завжди приходить на допомогу тим, хто любить солодке, але і в той же час стежить за фігурою. Адже що може бути краще, ніж смачний десерт і невелика кількість калорій? А все завдяки тому, що чізкейк - це 90% сиру. А кисломолочний сир, як відомо - це джерело білка, який дуже необхідний нашому організму. Щоб десерт виглядав більш барвисто і яскраво, прикрасьте його персиком перед подачею (хоча для цього можна взяти і будь-який інший фрукт). Таким чином ви порадуєте своїх гостей смачним десертом, який буквально тане в роті завдяки ніжності сиру і соковитості фруктів. З таким десертом із задоволенням п'ється чай і кава.
Інгредієнти
Печиво розсипчасте
300 г.
Вершковий сир
500 г.
Вершкове масло
150 г.
Вершки
150 мл.
Цукор
120 г.
Яйця
2 шт.
Борошко
20 г.
Лимонний сік
1 ст. л.
Ванільний цукор
10 г.
Консервовані персики
1 банка
Етапи приготування
01
Печиво подрібнити в крихту в блендері.
02
Туди ж додати розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати в блендері.
03
Висипати отриману крихту у форму, утрамбувати по дну і стінкам форми (висота бортиків приблизно 6-7 см.). Поставити форму в розігріту до 160°C духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
04
Потім вийняти форму з духовки і дати повністю охолонути.
05
Вершковий сир покласти в миску і розім'яти вінчиком.
06
До сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, борошно, лимонний сік. Гарненько перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Але ні в якому разі не збивати.
07
Влити в суміш, вершки і акуратно перемішати.
08
Остиглу форму, в якій знаходитися готова основа, щільно обернути в три-чотири шари широкою фольгою. Форма буде занурена у воду, тому потрібно обернути так, щоб вода не проникла всередину.
09
Акуратно влити начинку в форму. Потім поставити форму в більше деко і наповнити його окропом так, щоб вода доходила приблизно до середини форми.
10
Поставити деко в духовку розігріту до 160°С (бажано використовувати тільки нижній нагрів). Випікати в таких умовах приблизно 75-80 хвилин.
11
Потім відкрити дверцята духовки, вимкнути духовку і залишити остигати чізкейк в духовці.
12
У процесі охолодження чізкейк повинен сам відокремитися від стінок форми, а верхній бортик печива відламатися. Якщо цього не сталося, акуратно відокремити його від стінок ножем.
13
Готовий чізкейк покласти в холодильник на добу.
14
При подачі прикрасити чізкейк шматочками консервованих персиків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів