
Курка з кеш'ю по-азійськи
Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
2 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Перець зелений
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пучка
Кеш'ю сушений
80 г.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Олія кунжутна Auchan 240мл
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Часник
5 шт.
Перець чилі червоний
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Етапи приготування
01
Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.
02
Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.
03
Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів