Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен - Image

Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Кращі рецепти від "МастерШеф"

Продукти для рецепту

Курка ціла
131.20 - 135.40

Курка ціла

за 1 кг

Інгредієнти

Курка ціла

1 шт.

Картопля фасована

10 шт.

Цибуля шалот 250г

1 шт.

Часник

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

200 г.

Масло вершкове домашнє

за смаком

Гриби Гливи

500 г.

Петрушка 70г

50 г.

Етапи приготування

01

Вмикаємо духовку. Очищуємо картоплю, цибулю та часник.

02

Шинкуємо кружечками картоплю на терці та залишаємо у мисці з водою.

03

Готуємо вершковий соус для гранету. Обсмажуємо часник. Додаємо лавровий лист, вершки та доводимо до кипіння. Приправляємо спеціями. Натираємо сир для гратену.

04

Змазуємо маслом форму для запікання і викладаємо картоплю. Заливаємо соусом та ставимо у духовку.

05

Розбираємо курку. Очищене філе супрем обмотуємо харчовою плівкою та залишаємо на столі.

06

Грибний соус Дюксель. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю-шалот та гриби, додаємо петрушку, спеції.

07

Фаршируємо начинкою Дюксель куряче філе.

08

Достаємо гратен з духовки, посипаємо тертим сиропом і відправляємо назад запікатися.Паралельно обсмажуємо  філе до яскравої скоринки і також відправляємо у духовку.

09

Готуємо соус Бешамель.

10

Дістаємо з духовки куряче філе та гратен.

11

На фото можете бачити варіант подачі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв