Крем із шоколаду і вершків - Image

Крем із шоколаду і вершків

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування не менш приголомшливого крему з шоколаду і вершків. Такий шоколадний вершковий крем можна використовувати в якості перемазки коржів торту, тістечок, для наповнення трубочок. Його також можна успішно використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки або ягоди. Як ви встигли помітити, в даному рецепті присутнього цукру дуже мало, тому крем виходить зі смаком насиченого шоколаду. Але в принципі, якщо ви великі ласуни, то цукру можна додати і трохи більше. Приготуйте такий крем про запас, і кожен день у вас буде новий десерт.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

450 мл.

Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г

100 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

3 шт.

Етапи приготування

01

У каструлі нагріти вершки з цукром на водяній бані, змішувати до розчинення цукру. Додати шоколад, змішувати до повного розчинення. Зняти з вогню.

02

Збити яєчні жовтки, влити їх в шоколадну масу. Перемішати.

03

Розігріти духовку до 170°С, викласти масу у форму для випікання, заповнюючи не до країв. Поставити форму на деко, налити воду в деко, поставити в духовку на 20 хвилин. Готовий крем охолодити протягом 2 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв