Кассероль із помідорами і шинкою - Image

Кассероль із помідорами і шинкою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кессероль ще у ацтеків вважався як дуже поширена страва. А так як ацтеки - це був народ досить освічений і процвітав, то вже можна судити, що і кухня у них була на вищому рівні. Ацтеки готували кессероль із м'ясом. У наш же час існує чимало різних рецептів, один з яких ми вам і пропонуємо. Кессероль з помідорами і шинкою - це досить простий варіант цієї страви. Вам не потрібно довго стояти біля плити, досить відправити всі інгредієнти в духовку, а вона зробить майже всю роботу. Завдяки скоринці, яка утворюється під час запікання, страва стає ще більш смачною. Ви можете подавати її, посипавши зеленню. Можна вживати і як самостійну страву, і також з гарніром.

Інгредієнти

Яйця

8 шт.

Сметана

500 мл.

Сир

500 г.

Шинка

500 г.

Хліб

800 г.

Помідори черрі

400 г.

Петрушка

1 пучок

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Збити разом яйця, сметану, сіль, перець, тертий сир, нарізаний на кубики хліб і шинку. Суміш вилити в змащену оливковою олією форму для запікання.

02

Зверху розмістити помідори черрі по всій поверхні, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200°С духовку на 40 хвилин.

03

Зняти фольгу і готувати кассероль, поки не стане золотистого кольору. Готовий кассероль посипати дрібно нарізаною петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кассероль із помідорами і шинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua