Індійські тістечка  "Ладу" - Image

Індійські тістечка "Ладу"

Кількість порцій: 70Час приготування: 8 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Індійські тістечка "Ладу" - ласощі, які готують із нутовой або горохової муки, мелених горіхів і прянощів. Вони являють собою солодкі, пряні кульки, що тануть у роті. Такі солодощі готують в Індії у свята, особливо популярні вони у Північній Індії. Рецептів приготування цих ласощів існує безліч. "Ладу" можна надати форму кульок, а можна скористатися спеціальними формочками для цукерок. У будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені результатом.

Продукти для рецепту

Кардамон Еко 6г
25.65 - 40.00

Кардамон Еко 6г

6 г

Інгредієнти

Кардамон Еко 6г

6 шт.

Стружка кокосова

20 г.

Спеція Кориця мелена

1 ч. л.

Масло вершкове домашнє

450 г.

Борошно нутове Сто Пудів 500г

400 г.

Мускатний горіх мелений Pripravka 15г

5 г.

Цукрова пудра Aro 250г

250 г.

Фундук

50 г.

Етапи приготування

01

Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.

02

Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.

03

Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.

04

Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.

05

Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.

06

Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.

07

Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв