
Хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна
Попереду світле недільне свято – Великдень. Напевно Ви бажаєте порадувати рідних, близьких і гостей в цей великий день і приготувати своїми руками свіжу, ароматну домашню випічку. Не дарма кажуть, що навіть солодкий великодній стіл повинен бути рясним і урочистим, а страви – особливими. Вашій увазі особлива випічка – хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна. Ці милі печенюшки стануть гідною альтернативою пасочкам – фаворитам пасхальної трапези. До того ж ними зручно буде пригостити сусідів і загорнути із собою гостям. Печиво виходить відмінне: м'яка серединка і хрустка рум'яна скоринка. Воно тане в роті і дуже смачно пахне обсмаженим фундуком і пряною корицею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фундук
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
50 г.
Сіль Єгипет
0,25 ч.л.
Спеція Кориця мелена
0,25 ч.л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Деко для випікання застелити харчовим папером.
02
Посікти 200 г. горіхів. Решту 100 г. горіхів висипати в блендер, додати цукор, крохмаль, сіль і корицю. Подрібнити. Після, додати в блендер збиті білки, а потім 200 г. посічених горіхів.
03
На деко викласти по 0,5 ст. л. маси з блендера, поставити деко в духовку на 15-17 хвилин. Витягнути деко з духовки, перекласти на стіл печиво разом із папером, остудити, після видалити папір і перекласти печиво на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів