Медові груші в листковому тісті - Image

Медові груші в листковому тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Апетитні медові грушки в листковому тісті – яскраве втілення кулінарного шедевра. Таке оригінальне застосування листкового тіста Ви ще точно не зустрічали. Гарні, а головне смачні фруктові ласощі займуть гідне місце на Вашому різдвяному солодкому столі і не залишиться без уваги гостей. Ароматний запах кориці, ванілі і гвоздики, що асоціюється у свідомості з новорічними святами, вмить підніме настрій. Щоб десерт виглядав більш ефектно, грушу слід подавати у вертикальному вигляді в пряному ароматному сиропі, в якому вона і варилася, з паличкою кориці. Груші виходять дивовижні – м'які, соковиті і тануть у роті. Скуштуйте і Ви цю незвичайну солодку закуску.

Продукти для рецепту

Груші Світ фруктів сушені різані 200г
112.20 - 130.40

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

200 г

Інгредієнти

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

4 шт.

Тісто Рудь листкове 1000г

150 г.

Вода негазована Аквуля 2л

800 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Мед Літній Мед 750г

150 г.

Лимон

50 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

10 г.

Кориця Badia палички 14,2г

20 г.

Гвоздика Auchan 10г

20 г.

Етапи приготування

01

Груші помити і очистити. У каструлі змішати цукор, мед, воду і нагріти на маленькому вогні. Коли розчиниться цукор покласти груші, ваніль, скибочки лимона, корицю, гвоздику. Варити груші близько 20 хвилин до м'якості.

02

Тісто розкачати і нарізати на тонкі смужки. Замотати смужками тіста груші. Духовку розігріти до 190°C. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати груші близько 20 хвилин. Сироп уварити і подавати разом з грушами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв