
Смажена яловичина з броколі та імбиром
Корисні властивості яловичини в тому, що вона - важливий постачальник білка і амінокислот, продукт високої поживної цінності. Яловичина добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи цікаві варіанти. Смажена яловичина з броколі та імбиром - страва азіатської кухні. Броколі б'є рекорди за вмістом вітаміну С: у цій капусті його більше, ніж в апельсинах. Друга кулінарна перевага броколі - це низькокалорійний продукт. Приготування смаженої яловичини з броколі та імбиром не займе у Вас багато часу, а результат не обмане очікування.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
500 г.
Часник
2 зубчики
Імбир
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Капуста Броколі
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
300 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.
02
Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.
03
Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.
04
Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.
05
У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.
06
Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів