Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею - Image

Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.

Продукти для рецепту

Куряча грудка домашня
279.00

Куряча грудка домашня

за 1 кг

Інгредієнти

Куряча грудка домашня

4 шт.

Помідори Kuhne в'ялені 340г

100 г.

Сир козячий Entrepinares

100 г.

Спаржа зелена свіжа 200г

200 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

375 мл.

Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г

250 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

8 шт.

Етапи приготування

01

Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.

02

Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.

03

У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв