Шоколадний флан - Image

Шоколадний флан

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Неймовірно ніжний десерт флан – солодка візитна картка Парижа. Він в широкому асортименті представлений в кращих французьких кондитерських. Протягом довгих трьох століть ці ласощі користується шаленою популярністю і любов'ю у ласунів усього світу. А у французів так взагалі – коронна страва, яку традиційно подають не тільки до святкового столу, а й до сімейного чаювання. Особливість десерту (або чим він так підкорив мільйони сердець) в тому, що після випікання начинка залишається рідкою, а тому при першому ж укусі так і норовить витекти. У нашому випадку – це спокусливий шоколадний соус. Однак будьте уважні: після вживання шоколадного флану може розвинутися невиліковна фланозалежність.

Продукти для рецепту

Шоколад чорний Maxim's 39г
178.20

Шоколад чорний Maxim's 39г

39 г

Інгредієнти

Шоколад чорний Maxim's 39г

200 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

80 г.

Яйце куряче С0 1шт

5 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г.

Етапи приготування

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати флани близько 7-10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв