Курячі роли, фаршировані броколі та сиром - Image

Курячі роли, фаршировані броколі та сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цю чудову страву ми рекомендуємо і радимо приготувати. Смак ролів виходить божественним і дуже ніжним. Страва курячі роли, фаршировані броколі та сиром відноситься до тих страв в яких всі інгредієнти дуже гармонійно підходять один до одного. Наприклад, плавлений сир і броколі взаємно доповнюють один одного. Ці два продукти дуже ніжні і в своєму поєднанні дають легкий, але насичений смак. Капуста броколі ще й дуже корисна. Тому постарайтеся, будь ласка, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі. А куряча грудка, яка вважається дієтичним м'ясом тут дуже добре виконує роль основи, в яку загортають цей найніжніший сирно-капустяний фарш.

Продукти для рецепту

Куряча грудка домашня
279.00

Куряча грудка домашня

за 1 кг

Інгредієнти

Куряча грудка домашня

900 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Паприка мелена

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

35 мл.

Перець Мрія чорний горошком 20г

4 шт.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

125 мл.

Броколі

325 г.

Перець Aro червоний мелений чилі 250г

за смаком

Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%

50 г.

Молоко 2,5% 900г

125 мл.

Часник

2 зубчика

Етапи приготування

01

Відбити курячі грудки. Посолити, додати всі види перцю.

02

Відварити броколі в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім процідити і промити холодною водою.

03

Сир порізати на дрібні шматочки.

04

Помістити сир на один край шматочка курки.

05

Потім додати близько 3-4 столових ложок броколі поверх сиру.

06

Згорнути курячі грудки в рол за допомогою зубочисток. На сковороду налити 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажити м'ясо з двох сторін по одній хвилині.

07

Змастити лист для випічки соняшниковою олією, яка залишилась, і помістити всередину роли бічним швом вниз. Випікати при температурі 200°C протягом 30 хвилин.

08

Під час запікання приготувати легкий соус. Додати молоко, бульйон, перець чилі мелений, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варити, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.

09

Вийняти м'ясо з духовки, полити соусом і подавати на стіл.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв