Вишневий мус - Image

Вишневий мус

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Усі люблять десерти. Особливо такі вишукані, легкі і дуже пікантні, як, наприклад, вишневий мус, який ми пропонуємо сьогодні вам приготувати. Батьківщиною мусів є Франція. Безумовно, всі десерти, які придумані у Франції приречені тільки на успіх. Перед даним десертом не зможе втриматися ніхто, навіть сама сама сита людина в світі. До речі, такий десерт відмінно підійде для тих, хто трошки дотримується дієти. Так як основу мусу складають такі низькокалорійні продукти, як вишні та манка. Тут дуже мало цукру, тому можете бути спокійні з приводу фігури. Десерт, до того ж, дуже корисний і завдяки цьому він чудово підійде в якості дитячого десерту.

Продукти для рецепту

Вишня без кістки заморожена
284.00 - 353.10

Вишня без кістки заморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Вишня без кістки заморожена

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

40 г.

Манка Auchan середнє зерно 500г

40 г.

Вода негазована Аквуля 2л

400 мл.

Етапи приготування

01

Вишні добре розморозити, злити весь сік в окрему ємність. Він ще знадобитися.

02

Прокип'ятити вишні протягом 5 хвилин у 400 мл. води.

03

Вишні виловити шумовкою і викинути.

04

У відвар додати цукор і гарненько перемішати. Довести до кипіння.

05

Всипати манку тонкою цівкою. Постійно помішувати.

06

Варити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.

07

Остудити до теплого стану, влити сік.

08

Отриману масу добре збити міксером.

09

Розлити по келихах і поставити на 3-4 години в холодильник.

10

За бажанням можна прикрасити ягодами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв