
Вишневий десерт
Завдяки вишневому десерту ви дізнаєтеся, що таке справжня ніжність, що таке парити у хмарах, плавати серед мрій і фантазій, вмиватися сонячними променями і випромінювати любов. Ви не зрозумієте, що таке райська насолода, поки не спробуєте цей десерт. Смакота готується за лічені хвилини, зате ощасливити вас і ваших близьких може на години. Желе дарує десерту яскравість і смак дитинства, а маскарпоне - ніжність. Вишні розбавлять солодкий смак кислинкою. З появою на столі такого десерту в будинок прийде свято, веселощі, а дорослі відчують ту дитячу безпосередність і безтурботність, яку вже встигли забути.
Інгредієнти
Желе вишневе
8 г
Цукор
2 ст. л.
Вишневий сік
250 мл
Вишні
300 г
Яйця
2 шт.
Лимон
1/4 шт.
Цукрова пудра
2 ст. л.
Сир маскарпоне
125 г
Етапи приготування
01
З'єднати вміст пакетика желе з цукром і перемішати.
02
Додати вишневий сік і довести до кипіння при безперервному помішуванні. Проварити протягом 1 хвилини.
03
Отриманою масою рівномірно залити 300 г очищеної від кісточок вишні. Охолодити желе.
04
Розтерти яєчні жовтки з цукровою пудрою до отримання густого крему. Потім додати маскарпоне і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.
05
Окремо збити яєчні білки з соком лимона до щільної піни і з'єднати їх з сумішшю жовтків і сиру.
06
Вишні в желе і крем з маскарпоне викладати в порційні форми шарами. До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів