
Cалат із сиру з креветками
Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
80 г.
Креветки варені
100 г.
Волоський горіх
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.
02
Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.
03
Все перемішати і викласти на листя салату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів