
Салат «Цезар» з м'ясом
Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.
Інгредієнти
М'ясо
350 г.
Сир
50 г.
Салат зелений
40 г.
Хліб
100 г.
Майонез
30 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.
02
Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів