Яловичина з курагою - Image

Яловичина з курагою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Продукти для рецепту

Вирізка яловича охолоджена
1133.88 - 1349.00

Вирізка яловича охолоджена

за 1 кг

Інгредієнти

Вирізка яловича охолоджена

1 кг.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Курага Узбекська

250 г.

Сметана ХМЗ 20%

250 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст. л.

Борошно 7 1кг

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.

02

Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.

03

Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.

04

З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв